Има огнестрелно нараняване в областта на лицето. Състоянието за момента

...
Има огнестрелно нараняване в областта на лицето. Състоянието за момента
Коментари Харесай

Простреляният полицай е без опасност за живота

" Има огнестрелно пострадване в региона на лицето. Състоянието за момента е устойчиво, отвън заплаха за живота е. Бяха подхванати незабавни реанимационни дейности, беше изработен скенер по неотложност, с цел да се види какво е положението му. Няма наранени кости. " Това оповестиха от УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " за положението на служителя на реда, който по-рано бе прострелян в главата от психологично болен мъж.
Главен комисар Младен Маринов заяви, че служителят има 10-годишен стаж.
Той посочи, че след идването на полицейските екипи, майката на психичноболния мъж е отворила вратата, мъжът е стрелял евентуално със самоделен револвер. Първите дейности са били ориентирани към обезвреждане на стрелеца, тъй че да не нарани други хора, както и оказване на помощ на потърпевшия чиновник.
По думите на ст. комисар Ивайло Иванов – шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, седем чиновници е имало на адреса. Те са реагирали неотложно на сигнала, подаден през днешния ден от майката. Изяснено е, че до преди месец мъжът е живял в чужбина – в страна от Европейски Съюз. На мястото на случая е осъществен оглед, проверяващи служители на реда разпитват очевидци и съседи. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Извършителят е арестуван, в полицията са майката и още един родственик, които сега се разпитват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР