Има няколко видими разлики между истинската любов и тази, която

...
Има няколко видими разлики между истинската любов и тази, която
Коментари Харесай

Разлики между истинската и токсичната любов

Има няколко забележими разлики сред същинската обич и тази, която ни кара да се усещаме зле, само че не знаем за какво тъкмо.

Понякога в действителност е мъчно да дадем тъкмо определение за какво се случват някои неща - за какво не се разбираме, за какво не се усещаме добре и умерено с индивида до нас.

Има пет характерни разлики сред същинската обич и токсичната. Когато ги прочетете, няма да ви е толкоз мъчно към този момент да видите знаците, които са били пред очите ви толкоз дълго.

При същинската обич да обичаш себе си и да се стремиш да подобряваш себе си постоянно е топ приоритет. Твоят сътрудник би трябвало да е този, който желае да бъдете най-хубавата си версия и да имаш най-хубавите благоприятни условия да постигнеш повече в персонален и професионален проект. Същото важи и за теб към него.

Вие би трябвало да желаете най-хубавото един за различен повече от всичко.

В токсичната обич безусловно целият фокус е върху самата връзка и по какъв начин тя се отразява на двама ви и по какъв начин ви дефинира тя. Там няма място за персонална реализация или създаване, тъй като вие двамата просто не можете да се измъкнете от оковите на непрекъснатите диалози за вас и за вашата връзка. Това е много отрицателна вероятност и несъмнено загърбва личностното израстване.

При същинската обич е изцяло обикновено да имате разнообразни ползи , занимания и неща, които ви вълнуват. Няма нищо неприятно в това да имате другари, които са единствено ваши, или да вършиме неща, които са си единствено ваши понякога. Там няма боязън за това, че не сте отделили задоволително време на колегата си или че вършиме нещо отвън самата връзка.

 двойка обич спор Thinkstock

При токсичната обич нито един от двамата не може да има живот , който изключва другия. Всичко би трябвало да бъде правено дружно или в противоположен случай на дневен ред идват ревността и потиснатостта. От всяка една страна това е доста нездравословна взаимозависимост, която ще докара до отдалечаване и загуба на много другарства.
 Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки Edna предлага Със силата на българския мед разгласявам ръцете ви за супер меки
При същинската обич не е мъчно да обичаш своя сътрудник с всичките му дефекти и дребни странности . Те са неповторими по прекрасен и от време на време нетолкова прекрасен метод, само че ти би трябвало да го обичаш подобен, какъвто е.

В токсичната обич ти или твоят сътрудник по всевъзможен метод се вманиачавате да трансформират нещо в другия по техните стандарти за вярно и неверно. Да се трансформира той в някой, който е елементарен за обичане. И някой от вас двамата ще се пречупи от всичките тези рецензии и ще се промени в "името на любовта. "



В същинската обич интимността е дълбоката и свързваща нишка, която е "култивирана " с времето сред двамата, и носи прелестни чувства. Тя е комбинация от същинско другарство, доверие и полово предпочитание на всички равнища.

В токсичната обич сексът е нещо, което носи боязън, терзания и позор. Ако ти се опитваш по всякакъв начин да бъдеш съвършената фикция на половинката си и това не ти носи наслаждение, значи приказваме за теб. В тези случаи човек се усеща под напрежение и несъмнено нерешителен по отношение на тялото и държанието си.

В същинската обич всички диалози имат за цел да реализират верния резултат. Дори полемиките за нещо, което не е изключително прелестно, са с обич и схващане. И най-важното - с мисъл за другия, колкото и да е мъчно.

В токсичната обич доста постоянно диалозите минават в разногласия или обвинителни състезания. Много диалози, които наподобяват положителни и обичащи, са в действителност манипулативни способи да те накарат да направиш нещо, което другия желае или да им дадеш нещо. Викането е много постоянно срещано в тези взаимоотношения.

Мислите ли, че има още такива разлики сред същинската и токсичната обич?

Ако е по този начин, пишете ни в мненията.


 Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР