Има няколко сигурни неща в този все по-труден за дефиниране

...
Има няколко сигурни неща в този все по-труден за дефиниране
Коментари Харесай

Най-добрата пица идва неочаквано като любовта

Има няколко сигурни неща в този все по-труден за дефиниране свят и едното от тях е, че всички обичаме пица. Затворете очи и си представете съвършената симбиоза сред апетитен блат, хрупкава коричка, съвършена плънка и идеално изпечен кашкавал. Огладняхте ли?

Не е мъчно да обичаш пица и постоянно е взаимно, тъй като тя безусловно е основана за теб и може да е тъкмо такава, каквато искаш. Особено, в случай че я прави майстор-пицар и то с артикули по желание на клиента. Вече става доста незабавно да хапнете пица, нали? Ето къде може да наблюдавате по какъв начин ви я подготвят, а с изключение на с пица, ще се приберете и с всичко належащо от листата ви за пазар. В обичания ви магазин BILLA!

След като няколко месеца беше затворен за възобновяване, BILLA на бул. " България " следва да проработи още веднъж. Откриването ще се случи на 10 декември и всички сме поканени. Това е първият магазин на BILLA в страната и е измежду любимците на клиентите на веригата, доста от които чакаха с неспокойствие отварянето му.

Тяхната преданост ще бъде възнаградена, тъй като магазинът ще отвори порти с по-модерен и пресен образ, а най-голямата изненада за клиентите ще е специфичният PIZZA щанд. Вече сме почитатели на пекарните на BILLA, тъй че не се съмняваме, че и пиците им ще ни станат незабавно обичани.

На PIZZA щанда през целия ден ще се оферират прясно приготвени на място пици от професионален пицар. Клиентите ще имат независимост да избират продуктите за пицата си, а процесът на подготвяне и печене ще е бърз и съгласуван с всички условия за непорочност и качество.  

Отделно,  там може да чакаме по-голям и богат подбор и многообразие на артикули в редица категории – млечни артикули, био, съществуване на бирен и уиски щанд, и още доста други изненади. Става мъчно човек да си избере обичан щанд в този магазин. Разширени са и зоните на свежите артикули – плодове и зеленчуци, месо, риба и деликатеси. Отиваме!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР