„Има някаква мода на брутално поведение. Случаите на агресия зачестяват,

...
„Има някаква мода на брутално поведение. Случаите на агресия зачестяват,
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Има някаква мода на брутално поведение

„ Има някаква мода на брутално държание. Случаите на експанзия зачестяват, само че и по интензивно се отразяват от медиите”. Това разгласи в предаването „ Лице в лице” психиатърът доктор Николай Михайлов във връзка най-пресните случаи на принуждение в Асеновград и побоя над лекарка от болница „ Шейново”.

По думите му има и възприятие на безотговорност – институциите, които би трябвало да преследват сходни закононарушения, са бавни и постоянно корумпирани.

Според доктор Михайлов такива като Перата са „ особено монтирани” на митинги като този в Асеновград, само че хубавото е, че такива като него има „ къс период на полуразпад”.

Той счита още, че момчетата, които обичат да показват мускули, би трябвало да бъдат респектирани, тъй като те са храбри единствено, когато нищо не ги заплашва.

Д-р Николай Михайлов, който преди години беше член на ДСБ, счита, че ГЕРБ и Патриотичният фронт нямат потенциал да се оправят с казуса с ромите.

„ Когато Патриоти се явят в близост при ромски проблем, би трябвало да настръхнем. Проблемът не е на тяхното ниво. Техните дейности са силови”, разяснява психиатърът.

Относно обединението сред ГЕРБ и Патриотите той сподели: „ Бойко Борисов и Патриотите имат идеологически манталитетни сходства. Валери Симеонов и Борисов са добра композиция. Комбинация не на нюансите, а на основаване на усещания за власт”.

Вижте целия диалог във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР