Има нужда от много по-сериозно отношение към икономическото развитие на

...
Има нужда от много по-сериозно отношение към икономическото развитие на
Коментари Харесай

Румен Радев: Необходима е много по-сериозна подкрепа за работата на местните власти за развитието на Северозападна България

Има потребност от доста по-сериозно отношение към икономическото развиване на Северозападна България. Много европейски планове започват в този район и локалните общини би трябвало да получат нужната поддръжка от страна на централните управляващи за тяхната реализация.

Това съобщи президентът по време на визитата си в Монтана и срещата си с кмета на града Златко Живков и общинското управление. Държавният глава още веднъж акцентира, че би трябвало да се даден късмет на финансовата децентрализация, с която да бъдат увеличени и опциите на локалните управляващи да реализират плановете с най-голямо значение за района.

На среща в постройката на Общината кметът Златко Живков срещна президента Радев с проблемите и вероятностите за развиване на Монтана. „ Като нематериалност това е един от най-богатите региони. Доказвате, че човек е значимо да има сърце, хрумвания и сила да работи за своя край”, съобщи президентът и добави, че са нужни дейности, а не непрекъснато да се повтаря, че Северозападна България е най-бедният район у нас.

Златко Живков благодари за поддръжката и съдействието на президента за освобождението на Иво Богданов от гръцки затвор. „ Оказаната от Вас поддръжка е знак за почитание към всички хора в Монтана”, акцентира кметът.

По покана на Иво Богданов президентът Румен Радев гостува и на фамилията му в град Монтана, който беше освободен от гръцки затвор с поддръжката на българския държавен глава.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР