Има ново мнозинство в парламента - Възраждане, ДПС, останалите депутати

...
Има ново мнозинство в парламента - Възраждане, ДПС, останалите депутати
Коментари Харесай

Петков: Нас не ни е страх от избори

" Има ново болшинство в Народното събрание - " Възраждане ", Движение за права и свободи, останалите депутати на Има Такъв Народ и ГЕРБ. Това разяснява министър председателят Кирил Петков пред публицисти в коридорите на Народното събрание минути откакто Никола Минчев беше освободен от поста ръководител на Народното събрание.

" Всички, които гласоподаваха да бъде освободен господин Минчев, демонстрираха ясно, че не им пука за тази страна. Те са едни маркетингови компании, които лъжат своите гласоподаватели, с цел да бъдат тук ", сподели той.

" Има Такъв Народ влезе с концепцията да изчегърта ГЕРБ, а гласоподава с тях. " Възраждане " веят флагове, а от Движение за права и свободи приказват за мирните права на всички българи - те взеха решение да се прегърнат. Това значи цялостна непоследователност. Не са тук за нищо друго, с изключение на да вършат политически игрички. Хубавата вест е, че всички български жители го видяха това ясно ", съобщи министър председателят Кирил Петков незабавно след гласуваната оставка на към този момент някогашния ръководител на Народно събрание Никола Минчев.

" Завесите се подвигат и нас не ни е боязън от избори ", заявява Кирил Петков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР