Има моменти, в който сме супер гладни и имаме чувството,

...
Има моменти, в който сме супер гладни и имаме чувството,
Коментари Харесай

Джоуи Честнът, Nathan`s Eating Contest и надяждането с хотдог

Има моменти, в който сме супер гладни и имаме възприятието, че можем да изядем хладилника с дръжката на вратата.

Това, естествено, в никакъв случай не се случва, само че възприятието е много дразнещо. Джоуи Честнът не може да каже, че е толкоз гладен, само че пък това не му пречи да погълне 71 хотдога в рамките единствено на 10 минути.

Да, тъкмо с този резултат преди няколко дни Джоуи завоюва годишното надяждане с хотдог на надпреварата Nathan`s Eating Contest в Ню Йорк, Съединени американски щати.

Това пък е купа номер 12 за Джоуи Честнът от конкуренцията. Той е и нещо като легенда в Nathan`s Eating Contest, освен тъй като цели 12 пъти го е печелил, само че и тъй като върхът за най-вече изядени хотдози се държи точно от него.

През 2018 година първенецът съумя да погълне 74 хотдога за 10 минути, с което и оглави класацията. Наградите в надпревари за надяждане на Джоуи пък са над 40.

Така се раждат и върховете, сложени от него - Най-много изядени варени яйца за 10 минути - 151, и най-вече изядени пици за същото време - 7.5. А сходен вид надпревари в Съединени американски щати са нещо обичайни и събират над 35 000 фенове, написа TIME. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР