Има много различни разбирания за целта на разговора. Ние казахме,

...
Има много различни разбирания за целта на разговора. Ние казахме,
Коментари Харесай

Христо Иванов призна, че няма комуникация между партията на Слави и ДБ

 Има доста разнообразни разбирания за задачата на диалога. Ние казахме, че в Народното събрание ще се опитаме да реализираме консенсус по най-важните въпроси. Това съобщи водачът на " Да, България “ в ефира на Нова телевизия.

" Управлението е развой, доста хора би трябвало да се назначават, да вземат решение. Ние не можем да си представим по какъв начин сътрудниците от Има Такъв Народ си показват процеса. Те не са ни врагове. Искаме да знаем защо гласуваме в вероятност “, уточни той.

Това е идея, в която не можем да поемем политическа отговорност към нашите гласоподаватели, в случай че не знаем “, сподели още той.

По думите му Демократична България чака естествен оправдателен политически диалог.

" Ние и в този момент сме подготвени за диалози, страната има потребност от ръководство, задава се 4-та вълна на коронавирус. Защо би трябвало да вършим компромис с неща, с които би трябвало да сме съгласни. Смятаме, че въз основата на първия мандат да излъчим ръководство. Ние не желаеме да слагаме тезата за наше присъединяване. Глупаво е, когато има потвърдени експерти, да не потърсиш помощ “, уточни Иванов.

По думите на Иванов, в случай че по някакъв метод се хвърля сянка дали дадени хора ще свършат избрани неща, това е проблем. " Това са значими неща, не са самоцелни. Изключително се противопоставяме какви хора ще бъдат поставяни на избрани позиции “, съобщи той.

Нашата поддръжка зависи от готовността на Има Такъв Народ да се извършат конституционни промени. Ние не споделяме, че ще махнем Гешев от първия ден, само че имаме воля да се опитаме. Ние можем да си намерим всевъзможни мотиви да отправим всевъзможни рецензии. Трябва да се опитаме да създадем кабинет с първия мандат, само че не непременно “, сподели Иванов.

По отношение на бъдещия ръководител на Народното събрание и дали ще поддържат Ива Митева, Иванов съобщи, че поддръжката е нещо, което се търси. До момента никой не я е изискал. Нека забележим и другите претенденти. Ние няма да излъчваме наш претендент.

Това е парламент и всички вероятни игри чакаме да се случат. По отношение на концепцията служебният кабинет да стане постоянен, Иванов уточни, че е стартирана сходна концепция. " Има вариант за някаква част от служебния кабинет. Имаме забележки към някои министри, само че има министри които си заслужават ", съобщи той без да показва съответни имена.

Иванов призна, че си приказва с всички водачи на ИМВ, само че че от тези диалози би трябвало да доведат до съответни дейности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР