Има много причини, поради които може да се въздържате от

...
Има много причини, поради които може да се въздържате от
Коментари Харесай

5 безалкохолни напитки като релаксираща алтернатива


Има доста аргументи, заради които може да се въздържате от пиянство на алкохол (и всички те са основателни) - желаете да бъдете трезви, да се прочистите, разтоварите или спазвате диета. Списъкът може да продължи още и още. Каквато и да е повода да се въздържате от алкохол, това не значи, че би трябвало да пропуснете да се насладите на вкусна и разтоварваща напитка. Има няколко питиета, които ни карат да преосмислим спиртните такива и да си дадем сметка какъв брой вкусна може да бъде една напитка без алкохол.

Virgin Mojito



Направете безалкохолен вид на класическото мохито, като създадете девствена версия. Разбъркайте пресни листа от мента и лайм в чаша, прибавете малко сироп или мед и долейте газирана вода. За плодов привкус прибавете любеница или горски плодове към сместа. Комбинацията от ментова прохлада и плодова наслада основава възхитителна напитка, която ще ви накара да се почувствате по този начин, като че ли отпивате от тропическо бягство.

Газирана вода с краставица и мента



Охлаждаща напитка от краставица с мента е ободрителен и хидратиращ вид, който може да се употребява когато и да е на годината. Просто объркайте пресни резенчета краставица и листа мента, прибавете сок от лайм и долейте газирана вода. Свежият и освежителен усет ще ви накара да се почувствате освежени, което го прави отличен избор за разформироване вечер.

Virgin Mary



Безалкохолна версия на емблематичния Bloody Mary, Virgin Mary е пикантна опция, която резервира вкусовеte на истинския коктейл. Съчетайте доматен сок, сок, пикантен сос и разнообразни подправки, с цел да си приготвите. Гарнирайте с целина, маслини и резенче лимон. Тази безалкохолна интерпретация е идеална за ленив следобяд, като предлага лют усет без потребност от водка.

J.GASCO Dry Bitter Tonic



J.GASCO Dry Bitter Tonic е тоник, предопределен за тези, които обичат класическата рецепта въз основата на хинин. Добре структуриран, резистентен, с горчиви и чисти нотки, той усъвършенства и укрепва ароматите на джин и ароматни дестилати.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР