Има много предимства да работим home office и мисля, че

...
Има много предимства да работим home office и мисля, че
Коментари Харесай

Щастието да работим, откъдето си поискаме

Има доста преимущества да работим home office и мисля, че доста от нас съумяха да ги усетят през последните месеци. Е, има и своите дефекти, само че някак е успокояващо и даже вдъхновяващо (особено за креативна специалност като моята) да знам, че мога да сграбчи преносимия компютър си и да работя от обичаното си кафе, в парка (ако имам задоволително налични мобилни данни на телефона си) и даже на плажа (лято е, да не забравяме!). Особено когато денят ми е раздробен сред фотоси, срещи и не знам в кой миг къде ще се озова.



Сега това става още по-приятно и елементарно, несъмнено, в компанията на новия, тъй като за нас, Момичетата, е значимо освен да носим в ръцете си моден и грациозен преносим компютър (а този има премия за дизайн от reddot2020), само че и той да бъде лек и комфортен, защото от време на време ни се постанова да носим и няколко чанти с последните си фешън находки.

Да, мултифункционални сме, тъкмо като този тъничък и трансформиращ се модел, който – като се изключи че тежи малко над 1 кг – има и дълъг живот на батерията, което го прави идеалният сателит на доста специалности и изключително на моята. И в случай че съм подготвена с следващия си материал или отговор на мейл, мога да завъртя екрана и преносимият компютър да се трансформира в таблет, на който мога да чета, да виждам новия видеоклип на обичан реализатор или да очертавам (нещо, което се трансформира в мое занимание напоследък).



За това способства и писалката Acer Active Stylus с разнообразни равнища на сензитивност при напън, с цел да получим същинското чувство на притискането на химикалка към хартия за по-прецизни линии и придвижвания. Когато е обвързвана с докинг детайла, тя се зарежда бързо – единствено за 15 секунди, което обезпечава 90 минути безпроблемна работа.

Сигурно незабавно ви прави усещане, че  е малко по-квадратен. Това е поради екрана от ново потомство, който (освен че е доста тъничък и е с 3:2 IPS VertiView дисплей) дава на окото в допълнение 18% по-голяма повърхност от общоприетия 13,5‘‘ екран. Това улеснява извънредно доста работата с документи, както и четенето, тъй като мини размерът на преносимия компютър напълно не значи мини размер на екрана, най-малко не и в този случай. Още едно преимущество и за рисуването, и за скицирането върху екрана.



Докато върша някое от всички тези неща, боготворя да чувам музика (дори и да работя в заведение), моята си музика, която ми оказва помощ да се изолирам от хората в близост и да се съсредоточвам. С новия това е още по-голямо наслаждение, тъй като високоговорителите са ориентирани по този начин, че да извлечем максимума от мултимедията. Комбинирани с Acer True Harmony, усъвършенствано DTS® Audio и поддръжка на Microsoft Cortana, те обезпечават богат и кристално чист тон за всичките му режими. Нещо, което е изключително значимо и ако би трябвало да проведа работен диалог през Zoom, а не съм на добре изолирано място. А в края на работния ден съм подготвена да мина през обичания си бар за един коктейл с другари и даже да не помни, че нося преносимия компютър си с мен, който се е приютил в дамската ми чанта. Да, тъкмо толкоз е огромен!

С поддръжката на Acer

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР