Има много малко хора, които познават света преди Елизабет Втора

...
Има много малко хора, които познават света преди Елизабет Втора
Коментари Харесай

Експерт: Крал Чарлз ще абдикира в полза на принц Уилям

" Има доста малко хора, които познават света преди Елизабет Втора да бъде монарх. Състоянието ѝ от известно време се утежнява. Тя доближи този платинен празник. Две години ѝ оставаха да бъде най-дълго царуващия монарх в историята ", разяснява медийният специалист Рой Хил в " Новините ON AIR ".

Той уточни, че Англия има проект за деяние, който ще бъде изпълнен в този момент. По думите му в този момент следват 10 дни на печал и има ясно разчертан какво ще се случи с ковчега на кралицата. Гостът счита, че публичните настройки са такива, че крал Чарлз най-вероятно ще абдикира от трона и ще съобщи на поста на неговия наследник.

" Светът, в който Елизабет се възкачи на трона, беше извънредно друг, както и монархията. Кралицата беше облик на непоклатимост. През всичките тези десетилетия не се отхвърли от дълга си да служи на английската страна. Ние сме изправени пред един повратен миг. Това е краят на една ера ", сподели Хил пред Bulgaria ON AIR.

Той акцентира, че Елизабет II е трансформирала лика на английската монархия. Според него за британците тя е лицето на вярата и ще продължи да бъде.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР