Има много хубава ниша комикс митология, която се върти около

...
Има много хубава ниша комикс митология, която се върти около
Коментари Харесай

Преглед на филма: Дакота Джонсън е достатъчно забавна, но „Мадам Уеб“ е повтарящ се и объркан

Има доста хубава ниша комикс митология, която се върти към „ Мадам Уеб “, вдъхновението за най-новия „ Паяк “ на Sony -Човек ” спинофи.

Това е воин, който се връща към 1980 година и чиито ясновидски качества са помогнали на Питър Паркър в даден миг. Тя е стара и сляпа и седи на върха на уеб престол, който я поддържа жива. Но с цел да бъда почтен, четенето за нея не оказа помощ да придаде повече смисъл или неотложност на кино лентата с Дакота Джонсън, който потегля по кината в сряда. Бяхте предизвестени.

„ Мадам Уеб “ се стреми да бъде типичен филм за супергерои, за това по какъв начин бъдещата Мадам Уеб – в този момент единствено едно момиче парамедик Каси Уеб – се помирява с новооткритата си мощ, която разрешава да види бъдещето. Е, най-малко от време на време, когато става въпрос за гибел или нещо извънредно грубо.

Става въпрос и за произхода на няколко други жени-паяци, които в този момент са единствено две тийнейджърки, изиграни от 20-годишните Джулия Корнуол (Сидни Суини), Аня Коразон (Изабела Мърсед) и Селесте О'Конър (Ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР