Има много емблематични снимки на Кърт Кобейн. Почти всеки рок

...
Има много емблематични снимки на Кърт Кобейн. Почти всеки рок
Коментари Харесай

Пушили ли са заедно трева Кърт Кобейн и Снуп Дог

Има доста емблематични фотоси на Кърт Кобейн. Почти всеки рок почитател е попадал на разнообразни фрагменти кадри, на които го виждаме да пуши цигара в студио, или да театралничи дружно с дребното си момиченце Франсис Бийн.

За момент си помислихме, че сме попаднали на невиждана досега фотография, на която Кърт Кобейн е в компанията на рапъра Снуп Дог и двамата пушат трева.

Поне по този начин взехме решение, до момента в който преглеждахме профила на Снуп Дог в Instagram, който разгласява въпросната фотография. " Младият Дог с Кърт. 92 година ", написа самият рапър под изображението.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от snoopdogg (@snoopdogg) на Юли 3, 2019 в 9:46 PDT

Оказа се обаче, че фотографията не е същинска, а е просто ловко обработен кадър от човек, прочут в Instagram под името VEMIX.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от VEMIX (@_vemix_) на Апр 14, 2019 в 9:40 PDT

Разглеждайки въпросния профил в обществената медия се натъкнахме на още доста други сходни фотоси, на които можем да забележим Джак Уайт в компанията на Джими Хендрикс или пък Джон Ленън да театралничи дружно с 2Pac.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от VEMIX (@_vemix_) на Юни 23, 2019 в 7:24 PDT

Не може да се отхвърли, че анонимният актьор несъмнено има гений и фрагментите в действителност наподобяват действителни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от VEMIX (@_vemix_) на Май 13, 2019 в 10:05 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР