Има ли външен натиск за тази смяна?Приказките за това кой

...
Има ли външен натиск за тази смяна?Приказките за това кой
Коментари Харесай

ВМРО: Оставката на военния министър на България в момент на такава криза е необяснима

Има ли външен напън за тази промяна?

Приказките за това кой какво имал и нямал право да приказва във „ Facebook “ от човек на позиция министър-председател, който си разрешава да демонстрира фрапираща вътрешнополитическа и геополитическа непросветеност, прокарвана по всички вероятни информационни канали, е меко казано неуместна.

Смяната на военния министър в обстановка на водеща се война на 300 км от българската територия е необяснима. В сегашния състав на държавното управление Янев е престиж по въпросите на защитата спрямо „ ястребите “ към Кирил Петков, които са цялостни дилетанти в региона на защитата, тъй като даже не са ходили бойци, а пушка са държали само на стрелбището на някой селски панаир.

Възниква резонният въпрос: има ли външен напън за тази промяна? Има ли нещо, което министър-председателят Петков мисли да направи без да е уведомил българското общество? Верни ли са слуховете, че има концепция българските изтребители МиГ-29 и щурмовите самолети Су-25 да бъдат предоставени на Украйна като помощ от страна на България? Или концепциите на някои обикалящи студията „ специалисти “ в България да бъде ситуирано нуклеарно оръжие?

Кирил Петков дължи на българите отговор по всички тези въпроси, с цел да сме сигурни, че държавното управление не обслужва непознати ползи. Напомняме на министър-председателя, че е време за почтени и бързи дейности за отбрана на нашите сънародници в Украйна, които бедстват, а Министерският съвет на България, просто ги изостави. Защото в Украйна не живеят единствено 150 българи с българско поданство, които бяха евакуирани. Там живеят съвсем половин милион украинци с български корени.

Но и за това трябват исторически знания, а не голословно говорене!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР