Има ли схема за кражба зад случая, при който 17-годишен

...
Има ли схема за кражба зад случая, при който 17-годишен
Коментари Харесай

Нападението с нож в тролей в София - заради схема за кражба в градския транспорт?

Има ли скица за кражба зад случая, при който 17-годишен юноша беше наръган в гърдите? Според майката и бащата на потърпевшия Борислав е изцяло допустимо, поради думи и на водача на тролея, където е стана спора, вкарал Борислав в " Пирогов ". Припомняме, че става въпрос за случай от оня ден вечерта - в тролей номер 7, на ъгъла на ул. " Опълченска " и бул. " Сливница ".
Каква е схемата – група деца, нормално от ромски генезис, преднамерено почва да прави отпадък – люпят семки и разливат доматен сок до кабината на водача, с цел да изгонят другите пасажери. След това дърпат шалтер, който управлява подаването на ток и до момента в който водачът слезе и оправи всичко, децата влизат в кабината и ограбват парите, събрани от продажба за билети.
Иначе, по информация на Нова телевизия, Борислав е с прободен бял дроб. Той е упражнявал джудо, желал е да кандидатства в НСА, само че в този момент няма да може и евентуално ще пропусне цялата година. По непотвърдена информация момчето се е влошило, само че занапред ще има още детайлности.
Самият Борислав нощес описа, че е направил забележка на люпещите семки деца, а те са се оплакали на нападателя му, като преди този момент го псували. Съответно мъжът почнал да го блъска, Борислав му отвърнал, само че по-късно направил съдбовната неточност да се обърне с тил към атакуващия - с цел да види къде е приятелката му и да не пострада тя, и това е довело до тежката рана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР