Има жени, които сякаш притежават магически способности. Влюбването в тях

...
Има жени, които сякаш притежават магически способности. Влюбването в тях
Коментари Харесай

Това са зодиите, които се помнят цял живот

Има дами, които като че ли имат вълшебен качества. Влюбването в тях може да мъчно, рисково и като влакче на ужасите, само че пък „ разлюбването “ им е напряко невероятно. Ето кои са зодиите, под които се раждат най-запомнящите се дами.
Лъв
 Какъв е зимният жанр на всяка зодия Какъв е зимният жанр на всяка зодия
Зимата към този момент е тук с цялостна мощ и е време да изкараме от дрешника зимните облекла. В тази публикация взехме решение да наблегнем на стилните тенденци...
Да бъдете с жена Лъв ще ви накара да се почувствате като че ли сте блъснали шестица от тотото. Те ще ви засипят с най-удивителните дарове, похвали и внимание, ще ви накарат да се почувствате, като че ли светът е по-добро място. Тяхната сила, грееща като слънце в тъмен ден, постоянно ще притегля. Лъвовете са до вас в положителни и неприятни времена. И повярвайте, душата ви постоянно ще кърви, когато мислите за предишното си с представителка на тази зодия.
Скорпион
Сигурни сме, че няма човек на света, който да каже, че дамата Скорпион има лек и бодър манталитет. Но истината е, че магията настава много откакто тя плени сърцето ви. Когато Скорпионът „ вдигне завесата “ към същинското си Аз, тогава към този момент сте пленници за цялостен живот. Тези дами са откровени, занимателни и пъклен буйни! Могат да предизвикат със размах и в никакъв случай няма да бъдат в жертвена позиция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР