Има известни положителни промени в преговорния процес с Украйна, каза

...
Има известни положителни промени в преговорния процес с Украйна, каза
Коментари Харесай

Срещата Путин -Лукашенко: Путин разказа за промени в преговорите с Украйна

Има известни позитивни промени в преговорния развой с Украйна, сподели съветският президент Владимир Путин.

„ Има някои позитивни развития, както ми рапортуваха договарящите от наша страна. Ще опиша за всичко това по-подробно “, сподели Путин на Лукашенко на среща в Москва на 11 март.

Президентът на Беларус сподели, че водачите са в непрекъснат контакт във връзка със обстановката в Украйна.

„ Наистина, ние сме в непрекъснат контакт, защото чувствахме, че времената ще бъдат сложни “, сподели белоруският водач, представен от РИА Новости.

Припомняме, че Русия стартира военна специфична интервенция в Украйна на 24 февруари. Руският водач Владимир Путин означи, че проектите на Москва не включват окупацията на териториите на Украйна, задачата е денацификация и демилитаризация на страната. Също по този начин на киевските управляващи бяха препоръчани редица политически условия - законодателно подсилване на извънблоковия статут на Украйна с цялостна възбрана за разполагане на военни бази на НАТО и системи за стремително оръжие на нейна територия, правосъден развой против нацистки нарушители, които са направили закононарушения против жители на Украйна и Донбас през последните години, признаването на Крим за съветски, а ДНР и ЛНР са самостоятелни страни.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР