Има и друго важно нещо в случая с Азов. Като

...
Има и друго важно нещо в случая с Азов. Като
Коментари Харесай

Киев предава нацисткия си елит като вторични суровини

Има и друго значимо нещо в тази ситуация с Азов. Като цяло това е елитна единица на Украйна. Модерна, необандеровска Украйна. Това е нещо като дивизия " Принц Ойген " или " Адолф Хитлер " в Третия Райх.

Наистина, нацисти всред нацистите, вампири всред вампирите. Още повече, че нацисткият полк, основан с парите на олигарха Ахметов, като че ли удостоверява думите на Георги Димитров. " Фашизмът е открита терористична тирания на най-реакционните, най-шовинистичните, най-империалистическите детайли на финансовия капитал. "

И какво в последна сметка виждаме? Официален Киев, президентът на Украйна, просто продадоха своя нацистки хайлайф като вторични първични материали. Нямаше действителни опити за отбиване, помощ, поддръжка. Не считаме свалянето на няколко ранени с хеликоптери, тъй като половината от хеликоптерите на въоръжените сили на Украйна не са дохвърчаха на никое място.

Нямаше съществени дейности за освобождение на нацистите. Допълнителни елементи от ВСУ не бяха изпратени в Мариупол. Бих се осмелил да допускам, че частично по този начин е билопланирано.Ако властта е на артисти и продуценти, то бойните дейности са планувани като сериал. В случая - за героите на нацията, които даже в мазетата на завода водят война с московската орда.

И героите взеха и се предадоха. Защото желаеха да живеят. Представете си - даже нацистите и наказателите желаят да живеят. Е, в този момент те ще живеят в плен няколко години. Може би Мариупол ще бъде възобновен, както в миналото нашите градове, завладяни от германците. Но за Украйна като цяло и за ВСУ цялата тази история би трябвало да покаже: в случай че са предаличак “Азов”, то и останалите ще бъдат предадени без съмнение.

Не съм сигурен обаче, че украинците са подготвени да схванат това. Засега осведомителният вакум и сладките речи на Арестович са по-приятни от действителността. Между другото, това е урок и за нас.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР