Има храни които не е добре да се ядат в

...
Има храни които не е добре да се ядат в
Коментари Харесай

Това са най-опасните храни в жегата

Има храни които не е добре да се ядат в доста топло време. Специалистите предлагат да ги избягвате през лятото, в случай че не желаете да почувствате тежест в стомаха, да ви прилошее или друго неприятно и нежелано положение.

Ето кои са храните, които НИКОГА да не консумираме в жегата:

Сандвичи и хот - дог

Когато сме на плажа, ние постоянно се възползваме от препоръчаните бързи закуски там. Обикновено става въпрос за сандвичи и хот – дог. Дори да ви се коства добра концепция, запомнете, че не е по този начин. След като сме плували или сме били дълго време на слънце, се нуждаем от сила. Преработените храни нямат никакви хранителни субстанции. Много е евентуално да ви прилошее от тях и да се почувствате зле.

Забравете за диетичните сладоледи

Диетичните сладоледи са желани от не малко дами, които доста държат на това фигурата им да е съвършена. Те обаче не са по никакъв начин потребни, защото съдържат ксилитол и доста други съставки, от които елементарно можем да се дехидратираме. Ако ви се похапва сладолед, от който да не напълнеете, изберете сорбе.

Диетични чайове

В никакъв случай не посягайте към чашата с диетичен чай. Това може да се окаже доста рисково за здравето ви и да ви дехидратира.

Оранжерийни плодове и зеленчуци

Тъй като оранжерийните плодове са препълнени с пестициди, най-добре е да си ги закупувате от по-малки био производители. Ако имате от къде да си набавите домашно произвеждане, още по-добре. Това ще ви подсигурява, че са напълно натурални и отглеждани по природосъобразен метод.

Семките на динята

Малко хора знаят, че семките на динята могат да причинят стомашен дискомфорт и да доведат до дехидратиране. През лятото това е един от най-обичаните плодове. Свикнали сме да похапваме динята със семките, само че ви предлагаме от тук нататък да ги премахвате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР