Има хора, за които дори и ограниченият бюджет не е

...
Има хора, за които дори и ограниченият бюджет не е
Коментари Харесай

5-те хотела в Европа, които са наистина скъпи

Има хора, за които даже и лимитираният бюджет не е спънка да пътуват и изследват мело света. Хостели, разнообразни платформи улесняващи бюджетни разновидности за наемане на стаи, жилища или квартири в този момент са по-достъпни и елементарно се откриват, по-лесно от всеки път. Има вид, несъмнено, когато бягате от всекидневието си да желаете да потънете в разкош и благоденствие и най-малко за малко да се почувствате като принцеса.

Ако в фантазиите си желаете даже и за една нощ да попаднете в някой от най-скъпите хотели в Европа – то вижте кои са те, събрани от.

5 хотела, които са образец за същински разкош!

Hotel Martinez (Кан, Франция)

Сега част от сбирката, хотел Martinez в Кан има една от най-очарователните истории по Лазурния бряг. Построени през 1929 година, първокласните пространства за настаняване са ситуирани в луксозна постройка в жанр ар деко с аспект към Средиземно море.

Интериорът, който обгръща 410 жилището, е планиран от. Двата свързани пентхаус жилището на 7-ия етаж, кръстени на френската актриса Изабел Юпер и генералния пратеник на филмовия фестивал в Кан Тиери Фремо, са измежду най-големите жилища в Европа. Обхващайки обща повърхност от към 1300 квадратни метра, стаите оферират 180-градусова панорамна панорама към залива на Кан. За да отседнете в хотела ще би трябвало да си приготвите от 16 000 до 54 000 $ на вечер, съгласно стаята.
               

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР