Има един вълшебен звук от детството, който ще звъни днес

...
Има един вълшебен звук от детството, който ще звъни днес
Коментари Харесай

Малките художници от школа Дедал с 10-та юбилейна изложба в арт салона на Апелативен съд – Варна

Има един магически тон от детството, който ще звъни през днешния ден в арт - салона. На Апелативен съд – Варна. Представете си капки, които летят неизбежно към земята или към някаква повърхнина. Изведнъж се чува едно пльок. После още едно и още едно… Чуден тон, който има продължение в красиви петна. Всяка капка си има своето „ пльок “ и само нейно си леке.

Ей това чудо от хиляди цветни и звънливи капки, от техните „ пльок “ и удивителните шарени петна, които покриват първите картини на новите, че и на по-старите ученици на школа #Дедал, ще забележим в следващата 10-та галерия, подредена в Арт-салона на Апелативен съд - Варна. С неспокойствие чакаме през днешния ден обичайна среща с надарените деца на школата, които имат своя изложба в Апелативен съд – Варна, основана особено, с цел да показва развиването им в региона на изкуствата.

Изложбата ще открием през днешния ден, 16 декември 2019 година, в 16,30 часа на 5 етаж в Съдебната палата на пл-д „ Независимост “ 2 във Варна.

За дребните художници няма граници. Въображението им има подобен обсег, че несъзнателно се питаш може ли дете на 10 години да ти дава чувството, че наблюдаваш картина на Жоан Миро, един от най-ярките представители на нереалното и сюрреалистично направление в изкуството на XX век.

Можете да си подарите това чудо в навечерието на коледните и новогодишни празници и да споделите насладата на дребните актьори през днешния ден 16 декември 2019г, на 5-ти етаж в Съдебната палата на пл-д “Независимост “ във Варна.
Школата по изкуства за деца и младежи #Дедал е измежду обичаните сътрудници на Апелативен съд – Варна, с които работим по осъществяване на обществен план в поддръжка на надарени деца в неравностойно състояние.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР