Има един триумвират, който управлява тази държава - Борисов, Пеевски

...
Има един триумвират, който управлява тази държава - Борисов, Пеевски
Коментари Харесай

Бобокови: Триумвират управлява държавата - Борисов, Пеевски, Гешев


" Има един триумвират, който ръководи тази страна - Борисов, Пеевски и Гешев ". Думите са на предприемача Пламен Бобоков. Двамата с брат му Атанас Бобоков дадоха изявление за БиТиВи.

Братя Бобокови са обвинени за нелегално отнасяне на боклуци. Името на Пламен Бобоков обаче бе забъркано от прокуратурата и в диалози със секретар на президента. Той е разследван и за търговия с въздействие.

Тогава Пламен Бобоков отхвърли да е контактувал с президента, само че сподели своя преписка с премиера Борисов, в която той назовава министър-председателя " необут ". По-късно същия ден прокуратурата разгласява данни за преписка сред Бобоков и президента.

" Категорично - в тези електронни устройства, които са конфискувани, не съм имал телефона на президента. Показаха известие, което евентуално е пращано от различен телефон, до който те нямат достъп. Излиза, че подслушват президента ", разяснява през днешния ден Пламен Бобоков. И добави, че той е писал въпросното известие. Призна, че от 3 години се познава с президента. Двамата се срещнали по време на посещаване на президента в Армения, когато Бобоков бил част от бизнес делегацията, съпътстваща Радев. Виждали сме се няколко пъти, обсъждали сме всякакви въпроси, постоянно във официална конюнктура, сподели още той.

Пламен Бобоков добави, че със брачната половинка на президента - Десислава Радева - са си честитили празници.

" Отдавна не си приказваме с Борисов. Поне от началото на годината. Спряхме, тъй като не виждам смисъл да поддържам връзка с този човек. Той е в позиция, в която е потвърдил, че е един огромен измамник и манипулатор “, сподели Пламен Бобоков.

" Има един триумвират, който ръководи тази страна - Борисов, Пеевски и Гешев. Изнесени са погрешни изказвания за мен и брат ми в това писмо до комисията LIBE, написано от зам.-прокурор Машева. Свикнали сме политиците да лъжат. Главният прокурор лъже - показал, че сме придобили имуществото си по незаконен метод, хората знаели от години, били сме недостижими от правосъдната система. Прокуратурата няма нищо и те доста добре го знаят ", уточни Пламен Бобоков. Според него в основата на офанзивата против тях стои желанието на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски да придобие бизнеса им с произвеждане на батерии и моторни масла. Единственият човек, който желае да придобие бизнеса ми, е Пеевски, сподели Пламен Бобоков.Пеевски блокира банковото финансиране, сподели от своя страна Атанас Бобоков.

Прокуратурата е доста наясно кой внася отпадъци в България. Тук няма незаконен импорт. Има действителен импорт, с цел да вземеш тези пари. Който проверяващ публицист желае да напише материала по този мотив, е доста елементарно да я откри - в " Митници ", в " Околна среда ", сподели Атанас Бобоков.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР