Има един стереотип, че съпругите на най-богатите и влиятелни мъже

...
Има един стереотип, че съпругите на най-богатите и влиятелни мъже
Коментари Харесай

5 доказателства, че най-богатите мъже в света не винаги се женят за манекенки

Има един стандарт, че съпругите на най-богатите и авторитетни мъже в света постоянно са някогашни или сегашни модели, които по през целия ден разхождат декоративните си кученца и обикалят магазините и салоните за хубост.

Е, тези показа не постоянно се оказват правилни и несъмнено има случаи, в които въпросните авторитетни мъже не постоянно избират дамата до тях да бъде хубав и сполучлив модел. Някои от дамите до тях са дами, осъществени отлично в други сфери, елементарни дами, които също са постигнали доста в живота си.

Те също са красиви, добре образовани и имат голям брой ползи, с което се трансформират в почтени половинки на техните сполучливи съпрузи.

Ричард Брансън и Джоан Темпелман

Един от създателите на корпорацията Virgin Group, Ричард Брансън, обича да поема опасности и да води дръзновен метод на живот. Той среща брачната половинка си през 70-те години. По това време тя била омъжена, само че той не спирал да я ухажва в продължение на година. Сара в последна сметка се предала на възприятията посред им. Днес те имат две прелестни деца и са щастливи дружно от няколко десетилетия.

 звезди Getty/Gulliver

Кои са останалите богати мъже с забавни любовни истории, вижте в нашата специфична изложба!

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР