има доста познания за политическия и криминалния живот у нас,

...
има доста познания за политическия и криминалния живот у нас,
Коментари Харесай

Любен Иванов, ПП-ДБ: От Гешев няма да излезе сериозен политически играч

има много знания за политическия и престъпния живот у нас, само че му липсва политическо държание. Затова не мисля, че ще бъде сериозен политически състезател. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV националният представител от " – " (ПП-ДБ) Любен Иванов.

Той добави, че изборът на Борислав Сарафов за краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокурор е „ правно нищо “.

Изборът на Борислав Сарафов за и.д. основен прокурор е едно правно нищо. Един квазиорган е взел едно незначително решение. Това бързо намиране на различна фигура, която също страда от тежестите, насъбрани от Гешев, не е решение на българската прокуратура, уверен е депутатът.

По отношение на наводненията във Видинско Любен Иванов показа, че бедствието се дължи на непочистването на речните корита.

„ В обитаемоте места това е работа на локалната власт, а в отвън обитаемоте е на регионалния шеф. Жители от региона ми описаха, че е имало приливна вълна, която е била към 3 м, която е заляла първите етажи на къщите “, уточни Иванов.

По думите му е от извънредно значение държавното управление да предприеме дейности за почистване на речните корита.

Трябва да се вършат стратегии, които да се съблюдават, и да се гонят задания, с цел да не се случват такива естествени бедствия, съобщи на финала на диалога националният представител от ПП-ДБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР