Има доказани шпиони и продаване на национална тайна, това не

...
Има доказани шпиони и продаване на национална тайна, това не
Коментари Харесай

Цончо Ганев: ПП са доказани шпиони

Има потвърдени шпиони и пласиране на национална загадка, това не би трябвало да се подминава, съобщи по bTV депутатът от „ Възраждане “ Цончо Ганев, който наплю народен представител при мелето в парламентарната зала.

„ Същият този Божанков удари публицист и му счупи телефона предходната седмица. Същият приказва с хомофобски изрази “, сподели още той.

На реакция от водещия, че е наричал депутати „ отпадъци “ и „ мърша “, Ганев отговори, че това е най-малкото, което може да им се случи.

„ Ние сме българи, би трябвало да си обичаме страната и когато единствено преди един ден ръководителят на ДАНС изнесе информация, че в групата на Политическа партия, когато те управляваха, е имало потвърдени шпиони, пласиране на национална загадка на друга страна, в тази ситуация на Северна Македония, това не би трябвало да се подминава “. Така Ганев отговори на въпроса по какъв начин би обяснил държанието си.

„ Те са потвърдени шпиони, това е най-малкото, което би трябвало да се случи на тези лица “, добави депутатът от „ Възраждане.

Той повтори заканата на неговата партия, че няма да оставят Манол Пейков и Явор Божанков да приказват от парламентарната естрада.

Той прикани всички българи, без значение на коя партия симпатизират, да излязат и да защитят демокрацията.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР