Има дни, в които вероятно ви се иска да добавите

...
Има дни, в които вероятно ви се иска да добавите
Коментари Харесай

И просто ей така... всички полудяха по този тренд

Има дни, в които евентуално ви се желае да добавите дребна доза чудатост в тоалета си. Особено в понеделник, изключително през. Ей по този начин за въодушевление и ентусиазъм за една по-хубава седмица. И ние ви го даваме с днешните стайлинг хрумвания, в които ви представяме завръщането на перата по облеклата и то освен в позната им светлина на празненство тоалети, само че и като изцяло подобаващи и за всекидневен тоалет.

Няма по какъв начин в последно време да не сте ги забелязали под формата на маншети върху ризи, жилетки, пуловери, палта и даже по тези на панталоните. Често са в ярки цветове, което ги прави още по-отличителни. Но пък тъкмо в тази им форма са лесни за носене в всекидневието, даже и в комбиниране с кецове. Така който и да е пуловер няма да наподобява скучно. Ако се подават под палтото ви, също ще наподобява доста забавно.

Фини пера виждаме по маншетите и на костюмите вид „ пижами “, които могат да се носят и вкъщи, и на открито, тъй че в случай че вършиме домашно събиране, има по какъв начин да се откроите със стайлинг но. За празненство на открито пък можете да изберете топ от пера, който може да се комбинира както с мини пола, по този начин и с панталон или даже дънки.

Пера покриват даже някои обувки на ток, както и, които също могат да се носят и денем, и вечерта. Така че в случай че още се чудите с какво да заблестите на Свети Валентин, който наближава, може би през днешния ден ще ви вдъхновим с някои от тоалетите. Но сме сигурни, че ще се влюбите в този тренд и ще го носите, даже и когато Денят на влюбените е минал.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР