Има 5-6 министри-aнонимници, не ни удовлетворяват. Темповете, с които работят

...
Има 5-6 министри-aнонимници, не ни удовлетворяват. Темповете, с които работят
Коментари Харесай

Румен Христов: Ако предложат Асен Василев за вицепремиер, няма проблем да го подкрепим

" Има 5-6 министри-aнонимници, не ни удовлетворяват. Темповете, с които работят не са задоволително бързи. Те се въртят като възможни смени при ротацията. Транспортният и районният си правят добре работата. А финансовият е с доста забележки - обществената стратегия беше доста раздута. Ако предложат за вицепремиер, няма проблем да го подкрепим ", сподели за " На фокус " зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ- Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

" И, и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, приказват един и същи език и имат едни и същи цели. Оценките на всички министри вървят с ускорени крачки, по-късно те ще бъдат разисквани от водачите на парламентарните групи ", разяснява той.

И добави, че не е редно да прави план до момента в който е президент, само че в случай че го стори, би бил проруски.

" Около 3 март анализаторите приказват, че ще се завърти. 9 септември би било по-подходяща дата, шеговито казано ", сподели още събеседникът на Нова ТВ.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР