Илюстрация Увеличаване Смаляване Метаматемагия се казва 3D светлинната скулптура, която

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Метаматемагия се казва 3D светлинната скулптура, която
Коментари Харесай

Цвят и светлина

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
" Метаматемагия " се споделя 3D светлинната статуя, която ще осветява и оцветява платната на емблематичната постройка на операта в Сидни в продължение на няколко седмици. До 16 юни посетителите на града ще бъдат фенове на артистичното скимване на австралийския образен актьор Джонатан Завада, основано в чест на музикалния фестивал Vivid Sydney, част от международния фестивал Vivid Live.

В програмата на тазгодишното издание на музикалното събитие вземат участие дребната сестра на Бионсе – Соланж, Mazzy Star, Ice Cube и Dreams.

" Възможността за интерактивна връзка със знакова постройка като операта в Сидни, основана през 1957 година от датския проектант Йорн Утзон, е неописуемо наслаждение. " Метаматемагия " е въодушевена от природата – най-гениалният преподавател на света, от който имам вяра, че се учил и самият Утзон. Сградата на операта е шедьовър с извънредно прецизна геометрична конструкция, която допуска смела артистична интерпретация с цветове и светлина ", разяснява основателят на светлинната статуя Джонатан Завада.

Платната на операта в Сидни ще са до вечерта на 16 юни, а единствено на 25 май на формалната фейсбук страница на операта ще имаме опция да гледаме светлинното шоу от отдалеченост.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР