Илюстрация Увеличаване [Дибла] Смаляване Иновативните решения, които фирма Schneider Electric

...
Илюстрация Увеличаване [Дибла] Смаляване Иновативните решения, които фирма Schneider Electric
Коментари Харесай

Дибла и Schneider Electric- в търсене на иновации

Илюстрация
Увеличаване
[Дибла] Смаляване
Иновативните решения, които компания Schneider Electric показаха на последния за тази година тимбилдинг на националната платформа за интериорен и продуктов дизайн " Дибла ", единствено подсказаха за в действителност безграничните благоприятни условия за ръководство на дома, които всеки интериорен архитект би могъл да вложи в бъдещите си планове. Schneider Electric е потвърдила се във времето компания – сътрудник от Годишната партньорска стратегия на " Дибла " и световен експерт в региона на енергийния мениджмънт и автоматизацията, която създава технологии и решения за ръководство на силата по безвреден, благонадежден, ефикасен и резистентен метод.

На 19 октомври 2017 година мостреният " интелигентен дом " на компанията хазаин събра експерти от интериорния отрасъл от цялата страна в град София. Темата за така наречен " интелигентен дом " и неговите преимущества и функционалности откровено вълнуваше всички посетители на събитието. Оскъдната и най-вече теоретична информация по тематиката постоянно оставя доста от експертите неподготвени и недобре осведомени за множеството благоприятни условия, които разрастващите се технологии могат да предложат.

За да показа по вълнуващ и забавен метод тази на пръв взор суха и теоретична материя, от Schneider Electric демонстрираха пред гостите по какъв начин действат най-новите сензорни бутони Multitouch Pro – тъч панели, които разрешават цялостен надзор над съществени функционалности във всяко помещение. Интерес провокира и новата интегрирана система за гласово ръководство Alexa , която се употребява към системата за домашна автоматизация и е приложение, с което всеки елементарно може да трансформира настроението в своя дом като контролира осветлението, ръководи малкия екран, позицията на щорите, температурата и доста други.

Фирмата хазаин провокираха участниците с креативна и самостоятелна задача, с цел да им даде опция персонално да се допрян до новите новаторски артикули. Всеки от проектантите трябваше да програмира своя лична сцена за ръководство, както и да създаде дизайн на рамка към серия за крайни детайли Мертен ( M creative ) . Екипната работа, обменът на скъп опит и потребната информация трансфораха тимбилдинга в незабравимо прекарване.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР