Илюстрация Увеличаване [Dibla] Смаляване Илюстрация Увеличаване [Dibla] Смаляване Националната платформа

...
Илюстрация Увеличаване [Dibla] Смаляване Илюстрация Увеличаване [Dibla] Смаляване Националната платформа
Коментари Харесай

Карпетмакс- необятна палитра от цветове

Илюстрация
Увеличаване
[Dibla] Смаляване
Илюстрация
Увеличаване
[Dibla] Смаляване
Националната платформа за продуктов и интериорен дизайн " Дибла ", сплотяваща в себе си над 670 надарени български дизайнери, за следващ път сполучливо организира тимбилдинг събитие, даващо неповторимата опция на компаниите сътрудници от Годишната партньорска стратегия на платформата да се срещнат и обменят хрумвания и опит с едни от най-успешните и одобрени интериорни дизайнери в страната. На 12 октомври 2017 година предпоследният тимбилдинг за тази година посрещна гостите с коктейл и приятна музика в изисканата конюнктура в двора сред галериите Bang & Olufsen и The Rug Gallery - двете представителства на компания " Карпетмакс " , сътрудник на " Дибла ".

[[img:3088312]]

Верни на стила и професионализма си, домакините се погрижиха да показват по най-хубавия и въздействащ метод неповторимата сбирка килими на великия немски дизайнер Ян Кат , изпълнени в стила Erased Heritage , в уютната конюнктура на The Rug Gallery. Ръчнотъканите в обичайни работилници в Непал и Иран килими са обкантени с медна нишка и по идеален метод вплитат в себе си най- висококачествена вълна, коприна и влакна коприва . Предлагат се в няколко разновидността – с по-тънки основи и с по-меки такива. Разказът за живота на Ян Кат мощно развълнува създателите и придаде даже още повече стойност и страст на неповторимите килими.

Илюстрация
Увеличаване
[Dibla] Смаляване

Представителите на изложба Bang&Olufsen бяха подготвили не по-малко вълнуваща презентация на модулната система BeoSound Shape , която съумя да разсъни интереса на гостите и мощно ги впечатли с дизайна и опциите си. BeoSound Shape има силата да трансформира всяка стена в същинска сцена, с помощта на невероятната звукова гледка , която основава. Монтираният в системата хъб BeoSound Core дава опция елементарно и бързо да изпращате музика непосредствено от телефона си. Основна функционалност на акустичните пана е да гълтам звука, а не да го отразяват, което интензивно усъвършенства акустичната атмосфера в помещението, даже когато системата е изключена. BeoSound Shape с изключение на функционални са и извънредно стилни - особено подбраните висококачествени материи, в това число и извънредният вълнен текстил на Kvadrat, които са употребявани в дизайна на системата, я трансформират в арт-обект за всяка стена и всяка стая.
Илюстрация
Увеличаване
[Dibla] Смаляване

Поредният тимбилдинг на платформата " Дибла " е още един сладкодумен образец за това какъв брой значимо е създателите в България да имат опция да обменят опит и ентусиазъм, да получават нови познания, да обогатяват идейния си репертоар и не на последно място – да основават потребни партньорски връзки с водещи компании у нас.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР