Илюстрация Увеличаване Автор: Георги Кожухаров Смаляване Когато се качих на

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Георги Кожухаров Смаляване Когато се качих на
Коментари Харесай

КапиталНО

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Георги Кожухаров Смаляване
Когато се качих на Драгалевския въжен превоз, се сетих за " Запорожец "... Запорожецът, на който се возих на Драгалевци, аз самият като поданик не желая да продължа да се возя на него и да поправям. Искам модерно оборудване от началото на XXI и век. Това значи да има ново строителство. "
министърът на околната среда и водите Нено Димов пред Българска национална телевизия

" Всяка година бюджетът пораства, при намаляващо население обаче го назоваваме все по-лош и постен. Бюджет 2019 си е напряко тлъста лазаня, тъй като подвига разноските с 5 милиарда лева, което май в никакъв случай не е било. "
Николай Василев, някогашен вицепремиер от държавното управление на Симеон Сакскобургготски, пред bTV

" Изначално моделът на властта е извънредно неустойчив и предварителните избори са неизбежни, само че към този момент тези избори не чукат на вратата, те хлопат. Да свикваш избори през зимата в такава земеделска страна като България не е добре. Не го виждам по какъв начин ще добута до европейските избори. "
политологът Евгений Дайнов пред бТВ, представен от " Дневник "

" Това не са подправени вести, това е акция, която цели да обслужи нечии ползи. Мислят, че имат мишок против себе си. Но това още повече ме окуражи. "
вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов пред Канал 3

" С " Байер " вкъщи изпуснахме задатък от 2:0. В Цюрих считам, че те нямаха никакво преимущество. Същото се получи и в Кипър, като се изключи последните 15 минути. Отборът играеше добре в тези мачове, само че просто нямаше шанса да означи повече голове и да победи "
Треньорът на " Лудогорец " Антони Здравков на конференция

" В Украйна да си в този лист е един тип премия, най-малко по този начин се възприема. Който не е в листата, е доста афектиран. "
украинският президент Петро Порошенко пред публицисти, представен от " Ройтерс "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР