Илюстрация УикипедияБългарски гражданин предизвика паника в най-големия римски парк Вила

...
Илюстрация УикипедияБългарски гражданин предизвика паника в най-големия римски парк Вила
Коментари Харесай

Българин нападнал минувачи и полицай в парк в Рим

Илюстрация Уикипедия

Български жител провокира суматоха в най-големия римски парк „ Вила Памфили ”, оповестява " 24 часа ". Млад мъж, за който след това се открило, че е с българско поданство, блъснал в лицето двама възрастни минувачи. Първо нападнал единия от потърпевшите. Друг мъж се втурнал след българина, с цел да го спре. Междувременно сънародникът ни блъснал и различен възрастен минувач и още веднъж побягнал. Опитващият се да го спре италианец повикал инцидентно минаващата патрулна кола на полицията, която тръгнала по следите на българина.

``
реклама

Дошли на помощ и други три екипа униформени. Операцията по задържането на нападателя се оказала по-трудна от плануваното, тъй като мъжът, като се изключи че бил превъзбуден, не говорел италиански и нямал документи у себе си. Оказвайки опозиция при ареста, българинът ранил и служителя на реда, който му слагал белезниците. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР