илюстрация Pixabay32-годишен мъж, който стреля по мъжа на бившата си

...
илюстрация Pixabay32-годишен мъж, който стреля по мъжа на бившата си
Коментари Харесай

32-годишен стреля с газов пистолет по мъжа на бившата си, съдът във Варна му наложи пробация

илюстрация Pixabay

32-годишен мъж, който стреля по мъжа на някогашната си другарка с газов револвер и му продупчи дрехата, беше наказан от Районен съд - Варна на пробация. Наложевата присъда е за отправяне на закана с ликвидиране, съобищиха от пресслужбата на съда.

 На 28 декември 2019 година подсъдимият отишъл до адреса на пострадалия, който живеел с някогашната му другарка, пресрещнал го на открито и го заплашил с думите „ в този момент ще те убия! “

Той насочил към него газов револвер и създал изстрел, който прогорил дупка в дрехата на  другия. Заканата възбудила състоятелен боязън у потърпевшия и той подал сигнал на незабавен номер 112 за случая.

Деянието, осъществено от подсъдимия е закононарушение срещу личността. По силата на реализирано сред страните в правосъдна зала съглашение, което бе утвърдено от Районен съд - Варна, той  получи наказване „ пробация “. В продължение на една година 32-годишният мъж предстои на наложителни пробационни ограничения, като би трябвало да се записва по сегашен адрес с честота два пъти седмично и да организира срещи с пробационни чиновници. Освен това той следва бъде включен в курсове за професионална подготовка по стратегия за публично влияние. В тежест на подсъдимия са направените по делото разходи. Съдебният акт е финален. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР