Илон Мъск отново фокусира общественото внимание върху себе си, докато

...
Илон Мъск отново фокусира общественото внимание върху себе си, докато
Коментари Харесай

Мъск за колонизацията на Марс: Много хора ще умрат, но ще бъде невероятно преживяване

 Илон Мъск още веднъж концентрира публичното внимание върху себе си, до момента в който даваше изявление за Питър Диамандис, създател и ръководител на фондацията за научни открития X Prize. И тематиката още веднъж е колонизирането на Марс, предава technews.bg.

Едва ли обаче някой ще се смее на последното изявление на Мъск по отношение на кацането на хора на Червената планета. " Може да умрете, ще бъде некомфортно и евентуално няма да има добра храна ", сподели той, добавяйки, че това ще е " трудно и рисково пътешестване, откъдето може да не се върнете живи ".

" Честно казано, куп хора евентуално ще умрат първоначално ", съобщи Илон Мъск, представен от Deadline, само че настоя, че това също ще бъде " превъзходно премеждие и необикновено прекарване ". " Това не е за всеки. Само за доброволци! ", добави Мъск.

През последното десетилетие компанията Space X на Илон Мъск изстреля повече от 100 ракети. Няколко от опитите приключиха с детонации или сривове. Мъск предсказва, че хората ще кацнат на Марс до 2026 година с вероятност да основат 1-милионен град на Червената планета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР