Илон Мъск не е сериозен за провеждането на бой в

...
Илон Мъск не е сериозен за провеждането на бой в
Коментари Харесай

Зукърбърг: Мъск не е сериозен за битката в клетка

Илон Мъск " не е сериозен " за провеждането на пердах в клетка и " е време да продължа напред ", съобщи Марк Зукърбърг, представен от Би Би Си.

В обява в обществената си мрежа Threads шефът на Meta съобщи, че е предложил на Мъск " същинска бойна среща ", само че съперничещият бизнесмен се е оправдал.

По-рано в неделя Мъск беше предложил на личния си уебсайт за известия X, прочут преди като Twitter, че е подготвен да се бие още в понеделник.

Милиардерите се договориха за дуела през юни, което провокира голямо медийно внимание.

Но макар че от месеци се надъхват един различен, противниците към момента не са си определили дата, което поражда подозрения, че борбата в миналото ще се състои.

Войната на думи се усложни от стартирането на Threads през юли, като конкурентното на X приложение за известия притегли повече от 100 милиона регистрации за по-малко от седмица.

Този брой спадна и X продължава да е отпред с към 350 млн. консуматори, само че Мъск заплаши да съди Фейсбук за " нелегално заграбване на търговски секрети на Twitter ".

Миналата седмица Зукърбърг съобщи, че е предложил 26 август борбата в клетка. В петък министърът на културата на Италия съобщи, че е разговарял с Мъск за провеждането на демонстрацията в страната като благотворително събитие.

Г-н Мъск допусна, че то ще бъде в жанр " Древен Рим ".

В неделя обаче ръководителят на Meta разгласява в Threads: " Илон не желае да удостовери дата, след това споделя, че се нуждае от интервенция, а в този момент желае да направи подготвителен кръг в задния ми двор.

" Ако Илон в миналото се ангажира съществено с същинска дата и публично събитие, той знае по какъв начин да се свърже с мен. В противоположен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху това да се състезавам с хора, които одобряват този спорт съществено ", съобщи Зукърбърг./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР