Илияна Захариева, директор Корпоративни комуникации“ в А1 България, беше избрана

...
Илияна Захариева, директор Корпоративни комуникации“ в А1 България, беше избрана
Коментари Харесай

IAB България избра нов Управителен съвет с председател Илияна Захариева

Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ в А1 България, беше определена за ръководител на Управителния съвет на IAB България, а Мариан Найденов , изпълнителен шеф на Prodesign, за зам.-председател. В качеството си на ръководител Илияна ще има задачата да ръководи българския клон на най-голямото световно съдружие на медии, медия и рекламни организации, софтуерни компании и рекламодатели виновни за цифровия бизнес. Тя поема поста от Димитър Денев, шеф „ Маркетинг и връзки “ в Банка ДСК.

Илияна Захариева има над 20 години опит в региона на връзките и маркетинга, а през последните 10 е шеф „ Корпоративни връзки “ в А1 България. Тя дава отговор за всички информационни действия на компанията, ориентирани към обществото и чиновниците.

„ Щастлива съм от гласуваното ми доверие да поема председателския пост на IAB България от Димитър Денев. С новия директорски съвет поемаме отговорността да следваме задачата на организацията и да продължим да работим за развиването на цифровия маркетингов пазар в България. ", съобщи Илияна Захариева във връзка избора ѝ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР