Илиян Филипов, който е управител на фирмата ДЗЗД Колежа, която

...
Илиян Филипов, който е управител на фирмата ДЗЗД Колежа, която
Коментари Харесай

Мачът България-Унгария: Шеф в БФС със заплахи към строителите на новия стадион в Пловдив

Илиян Филипов, който е шеф на компанията ДЗЗД " Колежа ", която построи и довършва новия стадион " Христо Ботев " в Пловдив, доскоро пусна в нейния фейсбук профил следния пост:

" Уважаеми последователи на футбола,

Днес с мен се свърза зам.-изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов, който ме заплаши, че би трябвало да осигуря всички нужни условия към стадион " Христо Ботев ", с цел да може да се състои мачът на националния тим с Унгария.

Категоричният ми отговор към него беше, че само и единствено община Пловдив, като притежател на стадион " Христо Ботев ", може да ми разпореди сходна активност.

Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че в случай че мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на " Ботев " и " Локомотив " за стадионите.

Искам изрично да заявя, че няма да се поддам на сходни закани и желая това да стане притежание на футболната общност, с цел да се види какви способи се употребяват в БФС. "

В началото на тази седмица от футболната ни централа оповестиха, че по рекомендация на УЕФА европейската подготовка с Унгария се мести от столичния стадион " Васил Левски " на пловдивския " Христо Ботев " на празни трибуни.

Причината - готвеният всеобщ митинг против управлението на БФС. Именно поради него по всякакъв начин от централата се пробват първо да отдалечат мача от София и второ - да лимитират достъпа на хората до стадиона.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР