Илия Груев-старши заяви категорично, че настоящето му е свързано с

...
Илия Груев-старши заяви категорично, че настоящето му е свързано с
Коментари Харесай

Илия Груев: Спекулации са, че ще ставам селекционер на България

Илия Груев-старши съобщи изрично, че сегашното му е обвързвано с Германия, като отхвърли всевъзможни спекулации, че ще застане отпред на националния тим на България, каквито клюки имаше.

„ Като татко доста ме радва, че към този момент споделят „ видяхме Илия Груев и сина му “. Аз в никакъв случай не съм се тормозил, че постоянно е доста хубаво децата да надминат родителите си. Всеки би се радвал на такова нещо.

За мен е голямо наслаждение да загатват името на сина ми. Много неща се трансформираха от времето, когато аз играех футбол, само че имам взор над модерните футболисти.

Когато има солидна фамилия зад футболиста, играчите имат по-голямо успокоение. Радвам се, че още има футболни фамилия “, съобщи Илия Груев.

„ Искам да уточня, че спрягането са неща, които се тиражират от медиите. Факт е, че Левски си е моят тим. Много е забавно, когато кажат, че са видели Илия Груев на „ Герена “, но аз всяка година вървя там.

В извънредно близки връзки съм с Мъри Стоилов, Цанко Цветанов и Йончо Арсов. Говорил съм с Наско Сираков за последно преди една година. Искам да продължа треньорската си кариера в Германия.

Искам там да работя, тъй като се усещам доста добре. На този стадий моето настояще е обвързвано с Германия “, продължи Груев.

„ Какво се написа е отвън моя надзор. Може би, в действителност, в този момент ми изтече контракта с Арминия Билефелд и това е подтикнало нещата към спекулациите.

Бях на баража с Арда, тъй като съм левскар и хората ми викат „ айде, айде “, само че на този стадий дано да оставим хората да си правят работата “, сподели още той пред Дарик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР