Илиана Раева използва профила си във Фейсбук за трибуна и

...
Илиана Раева използва профила си във Фейсбук за трибуна и
Коментари Харесай

Илиана Раева изригна заради ансамбъла ни в Минск

Илиана Раева употребява профила си във Facebook за естрада и нападна съдийството на Световната купа по художествена гимнастика в Минск.

Ансамбълът на България получи оценка 28.850 за съчетанието си на 5 топки и е трети след Русия и Япония. Момичетата ни в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова е с най-високо оценено осъществяване за компликация.

" Съдийство ли е, знамение ли е на купата в Минск - изригна Раева. - Фантастична игра на българския отбор през днешния ден! Най-силното изиграване досега на нашите девойки!

Силна игра, безгрешна, с най-висока оценка на осъществяване! С недостижима артистичност за условията на правилника за артистичност, с точна и безспорна компликация за това, което играят.

Това е актуалната, същинската, сложна и зрелищна художествена гимнастика. Българският отбор е неосъществим на този стадий! Оценките ли? Те са за полемика на друго място, пред други хора.

Много мощен и квалифициран тим на Япония.

Много мощна конкуренция, да, само че противниците ни направиха доста груби неточности, които съм сигурна, че няма по какъв начин да бъдат оценени по този метод на международното. Да не приказвам за оценки получени след изпускания отвън терена...

И българският отбор през днешния ден, както и нашите индивидуалистки бяха без арбитър. Даниела Велчева е била на линия, а сутринта не попадна измежду съдиите. А истината е, че в този спорт съдиите имат крайната дума Кой на Кое място... "

В самостоятелните съревнования Боряна Калейн влезе във финала на топка, само че не съумя на обръч. Невяна Владинова остана отвън двата финала.

В многобоя води рускинята Арина Аверина.

Източник: corner.dir.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР