...или доста забавните заключения от едно полупрофесионално допитване Резултатите от

...
...или доста забавните заключения от едно полупрофесионално допитване Резултатите от
Коментари Харесай

Странностите в предпочитанията или кой е най-страстният секс?

...или много занимателните изводи от едно полупрофесионално допитване
Резултатите от проучване, извършено във Англия по поръчка на уебсайт за играчки за възрастни сочат, че половият акт е най-страстен, когато се прави " небрежно ", в 22 часа и след пикантен скандал с колегата.

Допитването разкрива още, че съгласно две трети от британците сексът е най-хубав след 18 часа. Една трета обаче го избират заран, а 16 % най-вече се любуват на интимните милувки в ранните часове следобяд.

Според данните от анкетата, 62 % от участниците отдават желанията си на " бързия " секс, който не продължава повече от половин час.

В същото време, 41 % от сътрудниците не крият, че пристрастеностите им се разгорещяват след пикантен скандал с колегата, като " сексът за сдобряване " се нрави повече на дамите.

Повече от половината интервюирани - 55 %, споделят, че пожеланото място за буен секс е спалнята. В самобитната ранглиста за места, където да се случи прекарването, следват хотелската стая, дивана, банята или публични места.

Авторите на изследването са открили, че двойките се настройват за фамилиарност най-често посредством сластни имейли, текстови известия или телефонни диалози. Романтичната вечеря, срещата след прекарано известно време поотделно, задушевният диалог и размяната на еротични фотоси също разпалват половите пристрастености на сътрудниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР