Икономистът Владимир Каролев почина тази нощ около 1 часа след

...
Икономистът Владимир Каролев почина тази нощ около 1 часа след
Коментари Харесай

Почина икономистът Владимир Каролев

Икономистът Владимир Каролев умря тази нощ към 1 часа след близо шест месецав кома, оповестиха от болница " Токуда ".

Той издъхна на 60-годишна възраст, откакто не съумя да се пребори с контузиите от тежкото си рухване в Пирин.

В началото на септември Каролев беше изместен от " Пирогов " и в „ Токуда “ по искане на фамилията му. Икономистът реагираше на външни дразнители, само че положението му изискваше поддържащи грижи и възстановителни процедури.

Владимир Каролев пострада в планината при втурване със сплитборд при започване на май. Той беше открит в безпомощно положение от планински спасители.

Първоначално беше признат в болница в Разлог с тежки контузии, а след това превозен в „ Пирогов “.

В профила си във „ Facebook “ той разгласява видео, в което обясняваше желанията си да спусне със сплитборд първо връх Малка Тодорка, а след това и от Вихрен.

Владимир Каролев е български икономист и финансист. Роден е на 31 юли 1961 година във Варна.

Появява се в обществено-политическото пространство като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел.

През 2001 година става деен участник в предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори", а две години по-късно е определен за общински консултант в София с листата на Национална движение „Симеон Втори". Преизбиран е и през 2007 и 2011 година

През есента на 2011 година Владимир Каролев беше претендент за кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември същата година подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР