Икономистът на КТ Подкрепа“ Ваня Григорова обвини министъра на финансите

...
Икономистът на КТ Подкрепа“ Ваня Григорова обвини министъра на финансите
Коментари Харесай

Гавра с хиляди работещи! Ваня Григорова попиля Асен: Излъга България! Обещанията се спазват

Икономистът на КТ „ Подкрепа “ Ваня Григорова упрекна министъра на финансите Асен Василев в неистина.
През предходната година той разгласи, че ще усили минималната заплата на 900 лв. през септември, а в този момент я замрази на 780 лв.. Хубаво е, когато даваш някакви обещания за изборите, да ги изпълняваш, сподели Ваня Григорова пред Лора Инджова в „ Твоят ден “ по Нова нюз.
Тя изясни и какво би трябвало да се случи, с цел да се кандидатира за кмет на София.
Истината е че, сега се водят диалози за коалиция, а не за явяване на Българска социалистическа партия настрана. Да, тези диалози се водят и с мен. Въпросът е по кое време ще се схванат партиите в тази коалиция, само че не бих говорила от тяхно име. В последна сметка нямам право на това, те първо би трябвало да се схванат и да реализират някакво съгласие между тях и едвам по-късно може да разясня. След към две седмици ще има някакъв резултат от тези договаряния. Оптимист съм, защото лявото е узряло да бъде единно и проработническо, а не прокапиталистическо, сподели Григорова по Нова нюз.
Със сигурност ще упорствам в възможна общинска листа да има представители на трудещите се хора в София, тъй като както сподели президентът на „ Подкрепа “ господин Манолов няма по какъв начин това да се случи през свободен трансфер. В последна сметка аз съм синдикалист, а трудещите хора на София, това значи работещите в столицата. Техни представители са синдикалните такива. И основни браншове би трябвало да бъдат показани. Защото едно е да вършим апели и по този начин кухи изказвания за обществена политика, ориентирана към работещите, а друго е да покажем, че точно тези хора желаеме да чуем, добави Григорова.
Моят бекграунд, моята история е в синдиката и идеята ми е това, за което бих се борила, а точно хората, които работят, да се усещат добре. Не единствено милионерите да се усещат добре. Защото от 30 години София се ръководи от десни партии, сподели още Ваня Григорова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР