Икономистът и бивш вицепремиер в три служебни правителства Атанас Пеканов

...
Икономистът и бивш вицепремиер в три служебни правителства Атанас Пеканов
Коментари Харесай

Бившият вицепремиер Атанас Пеканов влиза в екипа на Бербатов

Икономистът и някогашен вицепремиер в три служебни държавни управления Атанас Пеканов ще влезе в Изпълнителния комитет на БФС, в случай че Димитър Бербатов завоюва конгреса в петък, 15 март.

Това стана ясно от лист, който някогашният голмайстор на Висшата лига разгласи на конференция, с която закри следващата си предизборна акция. 

Освен Пеканов, там личат още имената на двама някогашни селекционери на националния - Пламен Марков и Петър Хубчев, кметовете на Пловдив и Благоевград - надлежно Костадин Димитров и Методи Байкушев, икономисти, адвокати, бизнесмени и, несъмнено, Стилиян Петров и Мартин Петров.

Бербатов акцентира, че той и щабът му са водили положителна акция, само че не пропусна да се спре на дейности на един от огромните си противници - Георги Иванов.

Според Бербо някогашният му съотборник в националния е употребявал ресурсите на БФС в акцията си, а е трябвало да излезе в отпуск. Бербатов съобщи, че шефове на зонални препоръки на БФС " всявали боязън " в клубовете да гласоподават за Гонзо в петък.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР