Икономическият, социалният и политическият живот в България да се изградят

...
Икономическият, социалният и политическият живот в България да се изградят
Коментари Харесай

От МИР предлагат обществено обсъждане на промени в Конституцията и законодателството

Икономическият, общественият и политическият живот в България да се изградят отначало, както и да се одобри Закон за общественото равнене. Това предложи партия " Морал, Инициативност, Родолюбие " () по време на своя Конгрес. От партия МИР оферират също социално-пазарното стопанство да стане икономическата основа на българското общество.
„ Социално-пазарното стопанство измъкна Германия от краха след Втората международна война и я трансформира в една от най-силните работещи стопански системи в света и в мощна обществена страна. Целите му са цялостната претовареност на капитала и труда, устойчивото икономическо развиване, постоянните пари и свободното икономическо положение. Предлагаме този сполучлив и потвърден немски модел да бъде прибавен и в България. Същността му се състои в сливане на правилото на независимост на пазарите с правилото за обществено равнене и правилото на нравствена отговорност на всеки и на обществото “, сподели водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той е безапелационен, че тази е единствената съответна на условията на актуалното общество и стопанство процедура, която ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност.
 Политически отчет на ръководителя на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на Конгреса на партията Политически отчет на ръководителя на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на Конгреса на партията
Уважаеми делегати, Скъпи другари и съратници, Поздравявам Ви с добре пристигнали на 1-вия Конгрес на Политическа партия МИР след учредяването на партията....
В тази връзка, от партия МИР оферират да се направи необятно публично разискване на промени в Конституцията на България и законодателството , регламентиращи дейностите по използване правилата на социално-пазарното стопанство с регулиращата макроикономическа роля на страната. По време на Конгреса стана ясно, че партия МИР ще предизвикват основаването на Инициативен комитет за подготовка, разискване и приемане на нов Обществен контракт за връзките сред жителите на страната и страната, който да се одобри на Национален референдум, иницииран от Президента на България и който след това да стане основа за правенето на промени в Конституцията на Република България.
„ Основното и основното в този нов Обществен контракт следва да бъде приемането на Етични правила и правила, които изцяло да подхождат на историческите обичаи, народопсихологията и на нормите на православната нравственос. Чрез новия Обществен контракт да бъдат обезпечени позитивните права на жителите, както и основаване на опция те да изпълняват  предоставените им отговорности и отговорности. Също по този начин в него да се изведат главните правила на социално-пазарното стопанство, както и регулиращата роля на страната за осъществяване на обществените ѝ задължения и тези на работодателите “, акцентира Славчев.
Според " МИРяните " в новия Обществения контракт би трябвало да се разпишат нужните регламенти за цялостното въвеждане в деяние във всички сфери на обществено-икономическия живот на страната на структуроопределящите правила " СВОБОДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА ", с гаранции за тяхното уравновесено и по едно и също време използване от всички и на всички места. По време на своя Конгрес партия МИР предложи браншовите организации, бизнесмените, дребният и междинен бизнес и търговците, с поддръжката на публичните и политически организации да предизвикват нулиране на дълговите пирамиди от държавен и корпоративен дълг и този на семействата . „ Това наше предложение е политическо и коренно, само че то е и предизвестие към политическия и икономически хайлайф на страната. То е и единственото допустимо защитно деяние против идната обезценка с десетки проценти на долари, евро и йени в изискванията на идващ финансов Армагедон “, акцентира водачът на партия МИР Симеон Славчев.
От МИР напомнят, че през 2008 година държавното управление на Исландия се отхвърли от изплащането на всички външни задължения, признавайки тези отговорности като натрапени на страната от недобросъвестни кредитори. „ Изводът от дейностите на исландските управляващи е, че едновременното отменяне на всички дългови пирамиди изобщо не е финансово безсрамие, а е потвърдило своята висока успеваемост бързо и просто разрешаване на голям проблем. Още повече, че това решение към този момент е безмълвно прието от Запада за изцяло легално. За да почне на чисто българската страна и всяко ново държавно управление да бъде сполучливо, то би трябвало да се занулят дълговите пирамиди “, беше безапелационен Славчев.
 Политическа партия МИР: Грижещите се за здравето, образованието и сигурността ни, би трябвало да взимат най-високи заплати Политическа партия МИР: Грижещите се за здравето, образованието и сигурността ни, би трябвало да взимат най-високи заплати
Служителите на Министерство на вътрешните работи излизат на народен митинг през днешния ден с искане за по-високи заплати. Протестът е проведен от най-големия полицейски...
В специфична декларация делегатите на Конгреса на Политическа партия МИР се обърнаха с покана до всички български жители, до гражданските и неправителствените организации, до политическите партии, до българските бизнесмените, до индустриалците и търговците за присъединяване в Национален конгрес за общи дейности против подправения морал, подправената народна власт и подправените пари и за просперираща България и благоденстващ народ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР