Икономическият анализатор Светозар Гледачев се среща с пловдивчани днес в

...
Икономическият анализатор Светозар Гледачев се среща с пловдивчани днес в
Коментари Харесай

Доходи, инфлация, криза. Какво ни чака през 2023 г. - фина...

Икономическият анализатор Светозар Гледачев се среща с пловдивчани през днешния ден в Първо студио на Радио Пловдив. На нея той ще показа лекция на тематика „ Доходи, инфлация, бъдеща рецесия. Какво ни чака през 2023 година “. 

По време на срещата ще бъдат показани прогнози за идните промени във финаносв проект. Срещата стартира в 17 часа.

„ Следващата година ще е по-лоша от тази, в стопански и политически проект. Ако тази година доста хора си мислят, че има икономическа рецесия, а то няма, идната ще стартира действителната, същинската рецесия “, това сподели в изявление за Радио Пловдив икономическият анализатор Светозар Гледачев. 

Той изясни, че през тази година приходите на множеството хора са увеличени с %, който е компенсирал или е бил по-висок от инфлацията. През 2023 година обаче не се чака растеж на инфлацията, само че няма да има и покачване на възнагражденията, тъй като пари няма да има.

Според него има големи опасности за финансите на страната, а повода е политическата рецесия. Светозар Гледачев счита, че политическите партии са изкушени, с цел да могат да се задържат на власт, да харчат и могат да издънят бюджета.

„ Само през предходната седмица са изхарчени над 2 милиарда лв. за неща, за които не е трябвало да бъдат раздавани “, разяснява още Светозар Гледачев. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР