Икономически университет – Варна открива бизнес акселератора на висшето училище:

...
Икономически университет – Варна открива бизнес акселератора на висшето училище:
Коментари Харесай

Икономически университет – Варна открива бизнес акселератор

Икономически университет – Варна открива бизнес акселератора на висшето учебно заведение: University of Economics Varna Accelerator (UEVA).

Събитието ще се състои на 5 октомври 2022 година от 10.00 ч. в зала 1 на ИУ – Варна. Ето какво показват от образователното заведение:

" Верни на нашата визия за развиването на изобретателен и предприемачески университет, създаващ действителен принос за обществото, ние направихме значимата стъпка към обединяването на всички предприемачески начинания в границите на единна конструкция, каквато ще бъде UEVA. Убедени сме, че единствено дружно посредством партньорство можем да допринесем за развиването на креативния дух у младежите в нашия район, които ще се оправят с провокациите на бъдещето.

След откриването на UEVA ще се организира и пилотно събитие от младежката самодейност " Хоризонтите пред младия бизнесмен - опитът приказва... " Повече информация за нея ще намерите тук: https://ue-varna.bg/bg/p/8753/sektor-upravlenie-na-proekti/tekushti-proekti/mladezhka-initsiativa-horizontite-pred-mladia-predpriemach-opitat-govori

.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР