Икономическа и криминална полиция са извършили обиск в детски център

...
Икономическа и криминална полиция са извършили обиск в детски център
Коментари Харесай

Обиск в детски център Биберон съвпадна с визита на Гешев в Силистра

Икономическа и престъпна полиция са направили обиск в детски център " Биберон ", като са търсили акцизни артикули, само че не са намерили нищо. Това излиза наяве от изказване на собственичката на центъра Пламена Тончева пред " Силистренски бряг ".

Акцията съответствува с визитата на основния прокурор Иван Гешев в Силистра. От обявата не излиза наяве дали става дума за нормалната процедура сходни осъществявания да съпътстват или предшестват пътуванията на основния прокурор до съответното обитаемо място.

В Туитър Иван Гешев заяви, че продължава битката с битовата престъпност в Добрич и Силистра.  Обвинител №1 оповестява за разкрити две убийства - едно в Добрич и друго в ситовското село Искра.

По-късно прокуратурата пусна публично известие, съгласно което главният прокурор е участвал в работно заседание с магистратите от окръжните прокуратури в Добрич, Силистра и Разград. Заедно с краткотрайно изпълняващия длъжността шеф на ГДНП старши комисар Николай Хаджиев и апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров е посетил ОДМРВ Добрич и ОДМВР Силистра и е разговарял с наблюдаващите прокурори по досъдебните производства за двете разкрити убийства. Посещението било част от продължаващата обиколка на основния прокурор в петте апелативни региона на страната.

Иван Гешев е разискал целите на прокуратурата през актуалната година с акцент противодействието на стандартната престъпност, изискванията на работа на магистратите, както и зачестилите политически офанзиви против независимостта на правосъдната власт. След срещите основният прокурор посети работните пространства на магистратите и беседва със правосъдните чиновници от oкръжните прокуратури в Добрич, Сливен и Разград, написа държавното обвиняване.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР