ИКЕА и шведската група Swedish House Mafia изследват музиката и

...
ИКЕА и шведската група Swedish House Mafia изследват музиката и
Коментари Харесай

ИКЕА и Swedish House Mafia с колекция за продуциране на музика у дома

ИКЕА и шведската група Swedish House Mafia изследват музиката и творчеството вкъщи, с цел да улеснят всекидневието на тези, които основават, извършват, свирят или просто обичат музиката.

В рамките на Седмицата на дизайна в Милано, която се организира по-рано този месец, шведският бранд за домашно обзавеждане разкри три продукта от идната взаимна сбирка OBEGRÄNSAD – бюро за продуциране на музика, фотьойл и грамофон. Те ще бъдат пуснати на пазара тази есен.

Името на сбирката беше разкрито за първи път по време на фестивала на ИКЕА в Милано. OBEGRÄNSAD значи " безграничен " на шведски, което подсказва какъв вид е целевата група на сбирката: хора с стеснен бюджет, само че с неограничена креативност. С сбирката ИКЕА и Swedish House Mafia целят да демократизират домашното продуциране на музика и да дадат опция на повече хора да разпрострат пристрастеността си и творчесвото.



Продуктите от сбирката са многофункционална и оферират решения за инсталирането им у дома. Освен по предопределение, те могат да употребяват и за релаксиране и слушане на музика.

,,Дизайнът подкрепя творчеството, възпроизвеждането на музика, заниманието и даже основаването на въодушевление ", споделят Swedish House Mafia.

,,Звукът е най-важното нещо що се касае до основаването на музика, ето за какво добавихме две стойки към бюрото, с цел да нареждаме високоговорителите на равнището на ушите. Добавихме и изтеглящ се рафт под работния плот. Тази функционалност разрешава на потребителите да разполагат с повече пространство на бюрото си, като се нарежда миди клавиатурата си на изтеглящия се рафт, да вземем за пример “, споделя дизайнерът на ИКЕА Фризо Виерсма.

 По-рано тази година ИКЕА разгласи още един артикул от сбирката - три нови разновидността на емблематичната чанта FRAKTA. Уникалният метод на Swedish House Mafia към продукта е построен въз основата на функционалните потребности, които имат основателите на музика и почитателите, когато са в придвижване.

Моделите включват чанта за кабели и други аксесоари, нужни за основаване на музика, чанта за преносим компютър и една по-голяма за винилови плочи – всички в присъщия жанр на Swedish House Mafia.

OBEGRÄNSAD ще включва повече от 20 продукта, които ще бъдат разкрити за необятната публика в края на 2022.

 Повече за това по какъв начин грамофонът е бил основан можете да откриете.

Повече за това по какъв начин са основани моделите на FRAKTA, част от сбирката на ИКЕА и Swedish House Mafia.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР