Играта с блокчета Lego подобрява паметта, намалява стреса и повишава

...
Играта с блокчета Lego подобрява паметта, намалява стреса и повишава
Коментари Харесай

Кафенето, което ни помага да преборим стреса

Играта с блокчета Lego усъвършенства паметта, понижава напрежението и покачва творчеството, споделя пред The Independent, Крис Кларкин, креативен шеф на основаната в Дъблин компания.
 Дейвид Бекъм, Lego и обичаното занимание на някогашния футболист
Какви ги прави Бекъм до 4 сутринта

Всеки със своите пристрастености

Това е и една от аргументите да бъде отворено първото в света Lego Brick Cafe. То дава неповторимо вдъхновяващо пространство, което дава опция на възрастните да сглобяват обичаното си Lego, до момента в който се любуват на чаша горещо кафе.

Целта му е да въодушевява всички, без значение от възрастта. Според създателите му, играта с Lego е добър метод за понижаване на психологичните проблеми.

Затова и откриването на кафето е планувано деликатно и неслучайно през откромври - в месеца, отдаден на психологичното здраве. Основателите му целят да насоча вниманието на обществото към този вид проблеми.

В Lego Brick café ще се провеждат постоянно креативен семинари, на които ще бъдат показват доста изобретателни приложения на конструктора. Работилниците ще включват действия, които се концентрират върху вниманието, анимация, мозайка и така нататък

Женевиев Капа Крус, маркетинг пълководец за аудиторията на Lego, споделя: " Искаме да проучим занимателни и ангажиращи нови способи за възрастните да стартират да изпитват радостния фокус на построяването с Lego посредством нови канали, които не сме изследвали до момента. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР