Играещият в софийската четвърта лига отбор на ФК Скравена от

...
Играещият в софийската четвърта лига отбор на ФК Скравена от
Коментари Харесай

ФК Скравена оттегли жалбата си срещу вписването на президента на БФС Георги Иванов

Играещият в софийската четвърта лига тим на ФК Скравена от едноименното село в Ботевградска община е отдръпнал жалбата си против вписването на президента на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов, излиза наяве от обява в обществената мрежа Facebook.

На страницата си в обществената мрежа от Скравена изясняват, че решението е взето по време на съвещание на Управителния съвет.

" След извършена среща сред членовете на управителния съвет на ФК Скравена във връзка зародилите различия в тима с подадената тъжба от президента на клуба господин Петко Петков за оборване легитимността за избор на президент на БФС, беше взето единомислещо решение жалбата да бъде оттеглена. На 12.04.2024 взетото решение към този момент е реалност. ФК Скравена пожелава триумф на новоизбраното управление на БФС ", се споделя в известието на клуба.

На 9-и април се оказа, че ръководителят на клуба Петко Петков е подал тъжба против резултатите от Конгреса за избор на президент на футболния съюз. Оказа се, че той е видял нарушавания, за които не искаше да влезе в елементи, само че е бил описал в писмото и новото управление на БФС не можеше да бъде вписано в комерсиалния указател.

Срещу избора на Георги Иванов обаче има още една тъжба, която също е от аматьорски клуб. Преди няколко дни такова писмо подава и Балкан 1952 (Варвара), който се състезава в регионалната група на Пазарджик. Балканци издигнаха за кандидат-президент някогашния вратар Георги Градев, а в този момент са внесли и митинг срещу резултатите от 15-и март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР